World of Wildlife maakt gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou meer info Deze melding verbergen

Veelgestelde vragen over de adoptie

1. Wat krijg ik als adoptie-ouder?

Je krijgt een adoptiepakket met een adoptiecertificaat, het achtergrondverhaal van het adoptiedier een grote kleurenfoto van het adoptiedier. Daarnaast ontvang je gedurende het jaar dat de adoptie loopt regelmatig informatie over de voortgang bij het door jou gesteunde project en nieuws over het adoptiedier.

2. Ben ik de enige adoptieouder van "mijn" dier?

Nee. Het adoptiedier staat symbool voor jouw steun aan het project. Je wordt dus ook niet juridisch "ouder" of "eigenaar" van het adoptiedier. Het geld van de adoptie wordt gebruikt door de lokale projecten voor de zorg, de opvang en de bescherming van alle dieren bij het project of in het wild. Wij hopen dus juist dat zoveel mogelijk mensen de dieren adopteren, zodat er veel geld is om voor de dieren te zorgen.

3. Kan ik de adoptie cadeau geven?

Ja, dat kan heel goed. Bij het aanvraagformulier wordt er al gevraagd of het een cadeau is. Je kan kiezen op welke naam de adoptie moet komen, naar welk adres het adoptiepakket gestuurd wordt en waar vervolginformatie naartoe gezonden kan worden. Zo kun je het adoptiepakket naar jezelf laten sturen, zodat je het zelf kunt geven en ervoor kiezen dat vervolginformatie direct naar de adoptieouder gestuurd wordt.

4. Hoe lang ben ik adoptieouder?

Je bent een jaar lang adoptieouder. Daarna stopt de adoptie automatisch, tenzij jij te kennen adoptieouder te willen blijven. Dit kan dan weer voor een jaar of door betaling per maand.

5. Kan ik "mijn" adoptiedier bezoeken?

De meeste projecten die wij steunen zijn open voor bezoek. Vaak bieden ze mogelijkheden voor eco-toerisme. Wij kunnen je verder informeren over de mogelijkheden om "jouw" adoptiedier en project te bezoeken.

6. Hoe gaat de betaling van de adoptie?

Je kunt adoptieouder worden door eenmalig € 35,00 aan World of Wildlife te doneren. Je wordt dan een jaar lang adoptieouder. De donatie kan aan ons worden overgemaakt via iDEAL, met je credit card via Paypal en via een overboeking van jou naar onze rekening.

7. Hoe kan ik de adoptie beëindigen?

De adoptie stopt automatisch na een jaar. Hier hoef je dus niets voor te doen en je zit nergens aan vast. We hopen natuurlijk dat je zelf de adoptie wilt verlengen aan het einde van de adoptieperiode.

8. Andere vragen?

Andere vragen kun je stellen door een e-mail te sturen aan info@worldofwildlife.nl of bellen naar 013-5774828 of 06-53935070

Adopteren & Doneren

Laatste nieuws

lees verder
12-12-2014
Schildpad patrouille in Costa Rica
Esmee Ros is afgestudeerd in toegepaste biologie m…
lees verder
02-12-2014
Orang-oetan red kuiken
Bekijk de video waarop is te zien hoe een orang-oe…
lees verder
26-11-2014
De baby-olifant als toeristische attractie
Er is maar weinig zo vertederend als een baby-olif…

Links

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief

Hoe kun jij helpen?

Adopteer een dier
Schaf een adoptie cadeau aan
Activeer uw adoptiecadeau
Schaf een wildcard aan
Activeer uw wildcard
Doneer aan World of Wildlife